1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Rundvlees Mexicana

Rundvlees Mexicana

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-12-2001

Ingrediënten 4 personen


2 uien, 1 paprika, 1 blik chilibonen, 1 blikje mais, 1 eetl. olijfolie, 400 gr. in reepjes gesneden rundvlees, 200 gr. prei, 1 pakje gezeefde tomaten, 450 gr. voorgekookte aardappelblokjes, 1 theel. chilipoeder



Een pittig vleesschoteltje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel en snipper de uien, maak de paprika's schoon en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes, snijd de prei in kleine reepjes, giet de chilibonen en de mais af

Bereidingswijze

Verhit de olie in de pan en bak de reepjes rundvlees rondom bruin, voeg de paprika, de prei en de helft van de ui toe en roerbak dit 3 min., schep dan de gezeefde tomaten en de aardappelblokjes er door en strooi er de chilipoeder over, laat dit 5 min. zachtjes koken, schep de bonen en de mais er door en warm alles goed door, bestrooi het voor het opdienen met de rest van de ui



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top