Koolsalade met Goudsbloem
- Belgisch, Salade
- 10-20 min.
enkele uren op voorhand te maken, de goudsbloem geeft er ook nog een licht pepersmaakje aan
Ingrediënten 4 personen
1/2 Kleine witte kool4 eetl. platte kaas
4 eetl. mayonaise
1 eetl fijngehakte bieslook
4 eetl rozijnen
8 goudsbloemen
peper en zout
Benodigdheden
schaaf, kom
Voorbereiding
schaaf de witte kool
Bereidingswijze
Meng de mayonaise met de platte kaas en breng op smaak met peper, zout en bieslook.
Voeg er de bloemblaadjes aan toe, maar hou er enkele apart voor de versiering
Meng de kool en de rozijnen met de saus.Hou er rekening mee dat de sla best enkele uren rust zoadat de smaken zich goed vermengen
Serveertip
Dien gekoeld op, versierd met de overgebleven goudsbloemblaadjes