Koolsalade met Goudsbloem

  • Belgisch, Salade
  • 10-20 min.

enkele uren op voorhand te maken, de goudsbloem geeft er ook nog een licht pepersmaakje aan

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 Kleine witte kool
4 eetl. platte kaas
4 eetl. mayonaise
1 eetl fijngehakte bieslook
4 eetl rozijnen
8 goudsbloemen
peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

schaaf, kom

Voorbereiding

schaaf de witte kool

Bereidingswijze

Meng de mayonaise met de platte kaas en breng op smaak met peper, zout en bieslook.
Voeg er de bloemblaadjes aan toe, maar hou er enkele apart voor de versiering
Meng de kool en de rozijnen met de saus.Hou er rekening mee dat de sla best enkele uren rust zoadat de smaken zich goed vermengen

Serveertip

Dien gekoeld op, versierd met de overgebleven goudsbloemblaadjes

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sunnyke avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten