1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Japanse roereierensoep

Japanse roereierensoep

  • Japans, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-12-2001

Ingrediënten 4 personen


2 theel.maizena
1 eetl.japanse soyasaus
1 l. kippe of runderbouillon
2 losgeklopte eieren
1/4 kop peterselie
1/4 theel.gemberpoeder



De japanse versie van haaievinnesoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de maizena en de soyasaus aan met 1 deciliter bouillon.
Breng de rest van de bouillon aan de kook.
Doe de aangelengde maizena al roerende door de kokende bouillon
totdat de bouillon wat dikker is geworden.
Giet al roerende de losgeklopte eieren met een dun straaltje in de bouillon
[het beste kunt u dat doen mer een theezeefje]
totdat er sliertjes komen boven drijven.
roer de peterselie en de gemberpoeder er door en dien dierekt op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top