1. Home
  2. Recepten
  3. Gevulde komkommer

Gevulde komkommer

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-12-2001

Ingrediënten


1 komkommer,
italiaanse kruiden (richtlijn: 10gram),
100 gram roomkaas,
peper



Lekker, goedkoop en weer eens wat anders!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de komkommer en dep die droog.
Snijd de uiteinden eraf en verdeel de komkommer in stukken van ongeveer 15 cm.
Hol de stukken komkommer voorzichtig uit (bijv. met een theelepeltje).
Meng de italiaanse kruiden met een snufje peper goed door de roomkaas.
Vul de uitgeholde komkommer met de kruidenroomkaas.
Laat de roomkaas in de koelkast weer wat opstijven.
Snij de stukken komkommer in schijven van ongeveer 1 cm dik

Serveertip

Lekker op de schaal met hapjes!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top