1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. gevulde appels met honing

gevulde appels met honing

  • , Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-12-2001

Ingrediënten 4 personen


4 stevige appels,
ongev. 50 gr. walnoten,
2 el honing,
2 el creme fraiche,
snufje kaneel,
paar drupjes citroensap,
vanillevla



Gemakkelijk en toch apart toetje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de walnoten fijn.
Meng de honing, creme fraiche en kaneel erdoor.
Schil de vier appels en verwijder het klokhuis.
Sprenkel er enkele drupjes citroensap overheen.
Vul de appels met het mengsel en druk dat met je vinger stevig aan.
Doe het in een magnetronbestendige schaal.
En verhit de appels onafgedekt ongeveer 8 minuten (dat is voor een 700 watt magnetron) of tot het vruchtvlees zacht is.

Serveertip

Serveer de appels warm met vanillevla!!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top