Rollade met groene salsa

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.

Redelijk makkelijk hoofdgerecht voor de kerst

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
30 gram boter,1 varkensfiletrollade(ca.750 gram),1 dl rosewijn,5 teentjes knoflook,5 takjes rozemarijn,1 avocado,1/2 courgette,1/2 pot groene pesto(a 190 gram,Grand'Italia),1 eetlepel frambozenazijn,zout,peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Een braadpan om de rollade in te braden.

Voorbereiding

De bereidingstijd is ca. 20 minuten en de braadtijd ca. 1 uur.

Bereidingswijze

Verhit de boter in een braadpan en bak de rollade in ongeveer 10 minuten rondom aan.*Haal hem uit de pan en blus het vet af met de wijn.*Pel de knoflook en halveer de teentjes in de lengte.*Leg de rollade terug in de braadpan met de knoflook en de rozemarijn en braad hem afgedekt in ca. 1 uur gaar.Keer de rollade regelmatig om.*Schil de avocado,halveer hem en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.*Was de courgette en snijd hem ook in kleine blokjes.*Schep de pesto door de avocado en courgette.*Breng op smaak met de frambozenazijn,zout en peper.*Verwarm de salsa tot lauwwarm en serveer hem bij de rollade.EET SMAKELIJK!!!

Serveertip

Wijnadvies: Cabernet Sauvignon Merlot,Franse rode wijn.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

san31 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten