Tartaarsaus

  • Saus/dressing
  • 0-10 min.

Dien koud op of bij gegrilde of gebakken vis(ca 30cl saus)

Deel dit recept

Ingrediënten
1 eetl.kappertjes,uitgelekt

1 eetl fijngehakte augurken

1 eetl verse peterselie

25 cl mayonaise

1 tl citroensap

zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer in een kom de mayonaise de kappertjes,augurken en peterselie door elkaar.

Doe het citroensap erbij.

Breng desgewenst op smaak met zout en peper en meer citroensap.

Serveertip

Kan bewaard worden in een goed afgesloten pot in de koelkast,doe er een lepel kokend water bij alvorens de pot te sluiten.
Er zijn verschillende varianten van tartaarsaus;je kunt ook fijngesneden uitjes met bieslook door de mayonaise doen of alleen maar fijngehakte kruiden.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pams-sauzen avatar

Doorsturen

Home Recepten