Verse Vijgen met Geitenkaas

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-12-2001

lekker voorgerecht, combinatie van zoet en kruidig

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 verse vijgen, 150 gr zachte geitenkaas, 1 tl walnotenolie, 25 gr gehakte pistachenoten, 1 el fijngesneden peterselie, zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de vijgen kruiselings in tot de steelaanzet. Roer 150 gr geitenkaas los met de walnotenolie, pistachenoten (beetje achterhouden), peterselie en zout en peper. In elke vijg een flinke lepel van het kaasmengsel scheppen. Bestrooi met wat pistachenootjes.

Laatste reacties

orphan avatar
orphan 06-12-2001

Heb je lekkere recept toegevoegd aan de geitenkaas verzameling. Groetjes Astrid

isis-osiris avatar
isis-osiris 06-12-2001

Hmmmmm het water loopt me uit de mond. Bedankt! Louise.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten