1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kabeljauw
  6. Kabeljauw met Spinazie.

Kabeljauw met Spinazie.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-12-2001

Ingrediënten 4 personen


400 gr. kabeljauw (vers of uit de diepvries)
150 gr. jong belegen kaas
400 gr. krieltjes
1/2 eet. boter
1 pak diepvries spinazie
(450 g.)
sap van het halve citroen


Verder heb je nodig


Romertopf


Een Romertopf-gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontdooi de spinazie.

Bereidingswijze

Leg de vis in de natgemaakte schotel die met boter bestreken is. Bestrooi de vis met zout en peper en sprenkel er wat citroensap over. Verdeel de ontdooide spinazie erover en dek af met de plakken kaas. Leg de krieltjes er omheen en bestrooi ze met wat zout. Dek de schotel af en zet hem in een koude oven. Stel deze dan in op 200'C en laat de vis in ca. 45 min. gaar worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanzwiers54


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanzwiers54
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top