1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Paddestoelen in kerriesaus

Paddestoelen in kerriesaus

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-12-2001

Ingrediënten 4 personen


500 g. gemengde paddestoelen3 teentjes knoflook2 el. kerrie2 el. olijfolie3 dl. room2 el. boter2 el. gehakte peterselie1 kleine, gesnipperde ui1 tl. zoutpeper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Veeg de paddestoelen schoon en hak ze in grove stukken. Smelt boter in een pan, en voeg de olijfolie toe. Fruit de gesnipperde ui, de uitgeperste teentjes knoflook en de kerrie even aan. Voeg de paddestoelen toe met de helft van de peterselie. Laat de paddestoelen het oliebotermengsel opnemen. Voeg de room toe, en laat tot de helft inkoken. Breng op smaak met peper en zout. Strooi de rest van de peterselie erover.

Serveertip

Lekker met toast



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top