1. Home
  2. Recepten
  3. Tortilla
  4. Fusilli tortilla

Fusilli tortilla

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-12-2001

Ingrediënten 4 personen


250 g. fusilliolijfolie3 teentjes knoflook1 gesnipperde rode paprika100 g. prei in dunne ringetjes2 gesnipperde courgettes1 fijngesnipperde ui4 eieren100 g. Parmezaanse kaas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta in gezouten water beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Fruit ui, prei, uitgeperste teentjes knoflook en paprika in olijfolie. Meng dit met de pasta, en voeg ook de courgette toe. Klop de eieren los met de Parmezaanse kaas en een beetje water, vermeng dit met de pasta. Verhit wat olijfolie in een pan en bak het eimengsel goudbruin in ongeveer 3 min. Draai om, en bak de andere kant ook 3 min.

Serveertip

Serveer in punten gesneden.
Lekker met komkommersalade en vers stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carlajan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top