1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: jpjvdberg

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-12-2001

Ingrediënten 6 personen


1 eiwit, 1 dl rode bessensap, 50 gram suiker.



Het culinaire repertoire in Nederland kent slechts heel weinig originele nagerechten. Haagse bluf is er een voorbeeld van. De traditie wil dat bij Haagse bluf droge Maria-biscuitjes worden gegeven.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe ale ingredienten in een kom en klop zolang met een garde, tot een bijna stijve massa is verkregen. Verdeel de Haagse bluf over schaaltjes of dien het gerecht in wijde glazen (coupes) op.

Serveertip

Haagse bluf kan met vanillevla en verse vruchten woeden gecombineerd.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top