Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Vissoep

Vissoep

Door: hannie46

  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-12-2001

Ingrediënten


300gr.visfilet[kabeljauw,schol,schelvis,tong e.d. 1uitje 2eetl.olijfolie 1L bliktomaten op sap 7 1/2 dl. water zout oregano basilicum 100gr.gepelde garnalen 1eetl.gehakte peterselie



Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de filet in stukjes en schil en snipper het uitje.-- Bak het uitje in de olie glazig,doe de vis erbij,de inhoud van het blik tomaten,water,peper,zout,oregano en basilicum.Maak de tomaten met een houten lepel wat kleiner en breng alles al roerende aan de kook.Laat meteen deksel op de pan en met de hittebron op de laagste stand 10 min. koken.Warm de garnalen in de soep en bestrooi die met de gehakte peterselie.

VARIATIE: Neem in plaats van garnalen,gekookte mosselen of stukjes krab.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hannie46
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top