ragoutbakje met hollandse geitenkaas met honing

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 02-12-2001

heerlijke combinatie

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 ragoutbakjes
200 gr hollandse geitenkaas in plakjes
honing 4 theelepels
zakje gemengde salade
pijnboompitten
2 tomaten in stukjes

dressing:
olie 4 el
azijn 1 el
suiker theelepel
kleine theelepel marjoraan
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De ragoutbakjes vullen met de geitenkaas (In plakjes omdat het dan beter smelt). Ca 8 minuten in de oven totdat de kaas is gesmolten.
1 theelepel honing op de kaas.
Bordjes opmaken met de sla en stukjes tomaat & geroosterde pijnboonpitten
de dressing over de sla
De ragoutbakjes op de sla zetten en smullen maar.

Eet smakelijk!!!!!!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten