1. Home
  2. Recepten
  3. selderij met zalmpate

selderij met zalmpate

Door: he_een_feestje

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-12-2001

Ingrediënten


1 struikje bleekselderij* 225 gram gerookte zalm*50 gram boter*1 el olijfolie*2 el citroensap* 2 el yochert*2 el creme fraice* mes[unt cayenne peper* 1 eiwit.



Lekker hartig hapje met een romige zalm vulling niet moeilijk en snel klaar. Vat tevoren klaar temaken.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was en snijd de bleekselderij in stukjes van ca. 3 cm. Doe zalm, boter,olie,citroensap samen in een blender en pureer het. Voeg de yochert, creme fraice en cayenne peper toe en maak er een glad mengsel van . doe de pate in een kom. Sla het eiwit stijf en schep dit door de pate. Vul de bleekselderij stengesels met de pate. Koel bewaren tot gebruik.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van he_een_feestje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top