1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Fusion keuken
  5. Chocolade fruit met Caramelijs

Chocolade fruit met Caramelijs

  • Fusion, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-12-2001

Ingrediënten


200 gram pure chocolade2 rode appels5 mandarijnen2 bananen2 kiwi?s2 peren1 klein blikje ananas partjesGroot bekertje slagroom50 gram suiker50 gram cacao poeder1 bak Hertog caramelijs


Verder heb je nodig


KomPannenMagnetron(niet noodzakelijk)SateprikkertjesMixerSnijplankjeIJsschepMes


Heerlijk zoet toetje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

? Maak al het fruit schoon en schil het indien nodig? Snijd al het fruit in stukjes (niet te klein!)? Mandarijnen gewoon in partjes.? Smelt de chocolade au bain marie (of in de magnetron)? Prik de stukjes fruit op een sateprikkertje? Haal het stukje fruit voorzichtig door de chocolade? Leg het stukje fruit op een koude ondergrond (zilverfolie) om te drogen, haal de prikker er voorzichtig uit? Zet het fruit in de koelkast? Klop de slagroom met een beetje suiker op? Serveer het chocolade fruit met een bolletje caramelijs en een dot slagroom

Serveertip

? Garneren met een snufje cacao poeder.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repelpeetje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van repelpeetje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top