200 gram pure chocolade2 rode appels5 mandarijnen2 bananen2 kiwi?s2 peren1 klein blikje ananas partjesGroot bekertje slagroom50 gram suiker50 gram cacao poeder1 bak Hertog caramelijs
KomPannenMagnetron(niet noodzakelijk)SateprikkertjesMixerSnijplankjeIJsschepMes
Heerlijk zoet toetje
? Maak al het fruit schoon en schil het indien nodig? Snijd al het fruit in stukjes (niet te klein!)? Mandarijnen gewoon in partjes.? Smelt de chocolade au bain marie (of in de magnetron)? Prik de stukjes fruit op een sateprikkertje? Haal het stukje fruit voorzichtig door de chocolade? Leg het stukje fruit op een koude ondergrond (zilverfolie) om te drogen, haal de prikker er voorzichtig uit? Zet het fruit in de koelkast? Klop de slagroom met een beetje suiker op? Serveer het chocolade fruit met een bolletje caramelijs en een dot slagroom
? Garneren met een snufje cacao poeder.