1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Wild zwijn met olijven

Wild zwijn met olijven

  • Grieks, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-12-2001

Ingrediënten


1,5 kg. wild zwijn1 grote ui1 kop olijfolie1 glas rode wijn1 lepel tomatenpuree (geconcentreerd)zout, peper250 gr. ontpitte olijven.


Verder heb je nodig


Was het vlees zorgvuldig, peper het en snijd het in grote stukken, snipper de ui.


Agrio choeroeno me eli-es

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en bak de stukken vlees rondom bruin, voeg de genipperde ui toe en even laten fruiten, afblussen met de wijn, zout en de in 1 kopje warm water opgeloste tomatenpuree toevoegen. Gedurende 1,5 uur laten sudderen op een matig vuur. 15 Min. voor het einde de olijven toevoegen. Vlees op een schaal leggen en overgieten met de saus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny45


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van diny45
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top