1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Wild zwijn in wijnsaus

Wild zwijn in wijnsaus

  • Grieks, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-12-2001

Ingrediënten


1,5 kg. wildzwijn400 gr. mini maiskolven2 kleine tomaten1 paprika3 gesnipperde uien1 glas rode wijn2 dl. olijfolie 1/2 thl rozemarijnkaneelzout en peper.


Verder heb je nodig


Was het vlees zorgvuldig en snijd het in grote stukken en peper ze. De tomaat ontvellen en in stukjes hakken, de ui snipperen.


Agrio Choeroeno krasato.
Een gerecht uit Noord Griekenland Macedonie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie en bak de stukken vlees rondom bruin, voeg de gesnipperde ui toe, even laten fruiten al omscheppende en blus het geheel af met de wijn. Voeg zout, de kleingesneden tomaten, de maiskolfjes, rozemarijn en de kaneel toe. Laat dit 1,5 uur afgesloten stoven op een matig vuur, voeg eventueel wat water toe.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellada


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellada
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top