1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Niertjes in portsaus

Niertjes in portsaus

Door: jpjvdberg

  • Engels, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-12-2001

Ingrediënten 4 personen


500 gram niertjes, 50 gram boter, 1 dl water of bouillon, 1 ui, bloem, peper en zoput, laurier, tijm, een scheut port.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Week de niertjes in gezouten water gedurende een half uur en snijd ze dan in stukjes van ongeveer 3 cm. Droog ze af en wentel de blokjes in bloem die gekruid werd met peper en zout. Laat de boter bruinen en laat hierin de blokjes aan alle zijden korsten. Voeg er de fijngesneden ui aan toe, de laurier en de tijm het water of de bouillon en de port. Laat nog gedurende 1/4 uur gaar stoven.

Serveertip

Wordt opgediend met aardappelpuree of rijst



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top