1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Taai Taai

Taai Taai

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-12-2001

Ingrediënten


Meng 300 gram honing met een half ei Kneed dit met 300 gram gezeefde bloem, 12 gram bakpoeder en 10 gram speculaaskruiden tot een soepel deeg. Laat het deeg minstens 12 uur rusten. Rol het deeg uit tussen twee ingevette vellen bakpapier (tot het ca. 1 cm dik is) en steek er vormpjes uit Bak het 15 tot 20 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.



Lekkere taai

Deel dit recept

Ontdek meer:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van catweezel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top