1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Pasta Carla

Pasta Carla

  • Mediterraan, Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-11-2001

Ingrediënten 4 personen


1 prei
1 ui
1 kuipje verse roomkaas met kruiden (type boursin)
125 ml creme fraiche
gerookte zalm
scheutje witte wijn
champignons
knoflook


Verder heb je nodig


Braadpan


Een vliegensvlugge pastasaus, ook geschikt voor vegetariers

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De prei in ringen snijden en wassen
de ui grof snipperen
champignons schoonmaken en in plakjes snijden

Bereidingswijze

In een braadpan een weinig olijfolie verhitten en de ui en de knoflook aanfruiten (als je er meteen wat zout aan toevoegt blijven ze mooi wit van kleur).
als de ui glazig wordt de prei erbij deon en nog even flink omzetten.
Als ook de prei begint te bakken de champignons toevoegen en afblussen met een scheut witte wijn. De deksel op de pan zetten en het geheel enige tijd door laten garen. (Dit is een handig moment om het water voor de pasta op te zetten)
Kort vvor de pasta klaar is de roomkaas in de pan doen en onder voortdurend roeren met het vocht in de pan vermengen tot een gladde saus ontstaat.asl dat gebeurd is ook de creme fraiche op de zelfde manier toevoegen.
nog even door laten koken en van het vuur nemen.
Kort voor het opdienen de blokjes of reepjes gerookte zalm door de saus roeren en smullen maar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lspace


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lspace
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top