1. Home
  2. Recepten
  3. Taai taai

Taai taai

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-11-2001

Ingrediënten


250 gram bloem (8-3/4 oz)
100 gram honing (3-1/2 oz)
1 eetlepel stroop
? theelepel zout
? theelepel potasium (kaliumcarbonaat)
3 theelepels kaneelpoeder
1 theelepel gemalen anijs
1 theelepel gemalen nootmuskaat
1 theelepel kruidnagelpoeder



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de honing zachtjes en roer er de stroop door.
Zeef de bloem en meng er de specerijen en het rijsmiddel door.
Voeg er de inmiddels afgekoelde honing en stroop bij en kneed
het geheel tot een stevig deeg.
Rol het deeg uit (onder huishoudfolie) of maak er vormpjes van in een
koekplank. Leg het op een met margarine ingevette bakplaat
en bak het in een matig warme oven (160?C/325?F)
in circa 25 min. lichtbruin en gaar.

eetlepel = 15 ml (1/2 fl.oz)
theelepel = 5 ml (1/6 fl.oz)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van padington_a


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van padington_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top