eendenborst salade

  • Frans, Tussengerecht
  • 10-20 min.
  • eendenborst  salade

    Eendenborst salade

    Eendenborst salade

Gerookte eendenborst salade met frambozendressing en ganzeleverkrullen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram gerookte eendenborst, gemengde salade met een frambozendressing, 200 gram
verse ganzelever, 40 gram rozijnen, en 40 gram pijnpoompitjes, of fijngehakte hazelnoten.
voor de dressing: Ui, Suiker, Mosterd, Frambozenazijn en Walnotenolie , Zout en Peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Snijmachine, voor de eendenborst en de ganzenlever.
staafmixer, en mengkom voor de dressing

Voorbereiding

Dressing maken, rozijnen marineren in een frambozenlikeur, nootjes roosteren, de eendenborst op plakjessnijden ( niet te dik en niet te dun )

Bereidingswijze

De plakjes eendenborst in bloemvorm op de spiegel van het bord, tegen de rand garneren, de rozijnen en nootjes over het bord strooien
een hoopje gemengde salade met dressing midden op het bord schikken, en de rest van de nootjes en rozijnen er over strooien

Serveertip

Op het laatst de ganzeleverkrullen snijden en
direkt op de salade trapperen, en bestrooien met peper van de molen en grof zeezout

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

dagantheunis avatar
dagantheunis

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten