1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Cake
  5. Brownies
  6. KARAMEL-PECAN BROWNIES

KARAMEL-PECAN BROWNIES

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-11-2001

Ingrediënten


375 gr zo puur mogelijke chocolade, in stukjes
375 gr roomboter, in blokjes
500 gr suiker
6 eieren
merg van 3 vanillestokjes
225 gr bloem
1 theelepel zout
250 gr karamel
125 ml slagroom
400 gr pecannoten
125 gr pure chocolade, grof gehakt
bakblik 20x30



KARAMEL-PECAN BROWNIES
KARAMEL-PECAN BROWNIES
KARAMEL-PECAN BROWNIES
KARAMEL-PECAN BROWNIES
KARAMEL-PECAN BROWNIES
KARAMEL-PECAN BROWNIES
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ?C. Vet het bakblik in.
Smelt de chocolade en boter au-bain-marie. Roer tot de chocolade helemaal gesmolten is.
Klop de eieren en vanille schuimig in een schaal.
Zeef in een andere schaal de bloem en voeg het zout toe. Laat het chocolade mengsel wat afkoelen en klop er dan met een garde de suiker en de eieren door en spatel er vervolgens de bloem door.
Schep de helft van het beslag in het bakblik en bak 25 minuten tot het stevig aanvoelt.
Smelt intussen de karamels en de slagroom en de magnetron of in een pan met een dikke bodem. Roer glad.
Voeg de helft van de pecannoten toe en smeer uit over de eerste brownie laag.
Bestrooi met de pure chocolade, schep het overgebleven beslag erover en bestrooi met de rest van de pecannoten.
Zet nog 25 minuten in de oven, laat afkoelen en snij in vierkantjes.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van laura-d


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van laura-d
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top