1. Home
  2. Recepten
  3. REIBEKUCHEN

REIBEKUCHEN

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-11-2001

Ingrediënten


1 kg vastkokende aardappelen
2 uien
2 eieren
1 theel zout
zonnebloemolie
125 ml zure room
1 eetl gehakte bieslook
1 eetl gehakte peterselie
1 teentje knoflook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

S
chil de aardappelen en rasp ze grof. Wikkel de aardappelrasp in een schone theedoek en knijp het vocht er goed uit.
Pel de uien en snipper ze.
Doe de aardappelrasp en in kom en meng de gesnipperde ui, de eieren en het zout erdoor. Verhit in een koekenpan de olie, zodat de bodem bedekt is. Schep enkele bergjes aardappelrasp in de pan, druk deze plat met de bolle kant van de lepel en bak de aardappelpannenkoekjes aan beide zijden goudbruin. Houd ze warm en bak de rest.

Serveertip

Roer voor de kruidencreme de groene kruiden en een geperst teentje knoflook door de zure room en serveer deze apart bij de reibekuchen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van laura-d


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van laura-d
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top