1. Home
  2. Recepten
  3. Stoofschotel

Stoofschotel

Door: pamellen

  •  , Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-11-2001

Ingrediënten 4 personen


400 gr doorregen varkenslappen
2 eetl.boter
zout,peper
750 gr uien
1 kg gare aardappelen
750 gr zure appels
paneermeel
boter



Alles in een pan.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 220C.
1 kg aardappelen schillen en gaar koken met zout.

Bereidingswijze

*Het vlees in stukjes snijden en in de boter bruin bakken.
*Met zout en peper bestrooien.
*De uien in ringen snijden en bij het vlees goudbruin bakken.
*De aardappelen in plakjes snijden.
*De appels schillen,uitboren en in plakjes snijden.
*Laag om laag in een beboterde ovenvaste schotel vlees met ui leggen,plakjes aardappel erop en dan plakjes appel.
*Zorg dat de laatste laag uit aardappelen bestaat.
*De bovenkant bestrooien met paneermeel,hier en daar een klontje boter leggen en in de voorverwarmde oven(220C) can 20 min.bakken.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pamellen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top