1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Spaanse Sandwiches

Spaanse Sandwiches

  • Spaans, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 24-11-2001

Ingrediënten 4 personen


300 gr. gaar kippenvlees, 50 gr. geschaafde amandelen, 15 gr. boter, 2 eetl. sherry, 8 sneetjes witbrood, peper, zout en boter



Voor de zondagse brunch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het kippenvlees heel er fijn

Bereidingswijze

Verhit wat boter in een pan en rooster de amandelen goudbruin, maak ze daarna heel erg fijn en laat ze afkoelen, roer ze dan door het kippenvlees, voeg de sherry er aan toe en breng het op smaak met peper en zout, rooster de boterhammetjes licht, besmeer ze eerst met boter en dan met het kippenmengsel, snijd ze diagonaal door.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top