Indiase spinazieschotel met rosti
- Indiaas, Vegetarisch
- 30-60 min.
Vegetarisch recept uit de Margriet
Ingrediënten 4 personen
1 gesnipperd teentje knoflook * 1 eetl. olie * 250 gr. tomaten in stukjes * 400 gr. diepvriesbladspinazie * 4 eetl. paneermeel * 4 eetl. Indiase currypasta uit een pot * 6 hardgekookte eieren in plakjes * 1 zakje diepvriesrostiBenodigdheden
Oven / Combimagnetron
Bereidingswijze
Fruit in een braadpan de knoflook 1 min. in de olie.
Voeg de tomaten en de ontdooide, uitgelekte spinazie toe en bak dit 5 min. mee. Schep het paneermeel en de currypasta erdoor en schep het mengsel in een ingevette ovenschaal.
Leg hierop de plakjes ei en verdeel de rosti erover. Zet de schaal 35 min. in een op 200 C. voorverwarmde oven of 15 min. in een op 225 C. voorverwarmde combimagnetron (350 watt).