Dadar boemboe

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.

Omelet met sambal

Deel dit recept

Ingrediënten
4 eieren/ 1 kleine ui/ 1 teentje knoflook/ 1 tl sambal oelek/1 stukje trassi/ 2 stengels bosui/ 1 el fijngesneden selderij/ olie/ peper en zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een koekepan.

Voorbereiding

Snij de ui fijn, pers de knoflook. Meng ui, knoflook, sambal en trassi en wrijf het fijn in de vijzel.
Snij de bosui in ringetjes, klop de eieren los met peper en zout en voeg de overige ingredienten toe.

Bereidingswijze

Verhit de olie en bakop een matig vuur de omelet lichtbruin en gaar. Snij het dan in dunne reepjes.

Serveertip

Altijd lekker over rijstgerechten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

joanieskitchen avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten