patemousse

  • Buffet
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-11-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
* 150 gr gladde roompate * 1 bekertje creme fraiche 125 ml. * 1/2 el kofielikeur peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine

Voorbereiding

kan dag van te voren

Bereidingswijze

In de keukenmachine de pate met de cremefraich en kofielikeur mengen tot een gladde mousse.
Op smaak brengen met peper.
In schaaltje scheppen.
tot gebruik in de koelkast bewaren (afgedekt)

Serveertip

Zelf heb ik het uitgeprobeerd met rode port i.p.v. koffielikeur.
Persoonlijk vindt ik het lekkerder. Ik heb het afgegarneerd met een toefje cranberrycompote

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten