1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. Marsepein

Marsepein

Door: sasvdberk

  • Engels, Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 22-11-2001

Ingrediënten


200 gram blanke amandelen (delicatesse zaak)
200 g poedersuiker
1eiwit
enkele druppels citroensap
1 theelepel rozen- of oranje bloesemwater evt.




Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maal de amandelen in de keukenmachine. Doe de poedersuiker, eiwit, citroensap en eventueel het rozen- of oranje bloesemwater erbij en maal dit ook in de keukenmachine. Verpak de marsepein in aluminiumfolie en zet het 2 tot 7 dagen in de koelkast om de smaak te laten ontwikkelen.

Bovengenoemde marsepein is wit van kleur. Maar je kunt natuurlijk als je wilt kleurstoffen toevoegen en er figuren van maken!




Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top