1. Home
  2. Recepten
  3. Joegoslavische keuken
  4. Minestronesoep
  5. minestronesoep

minestronesoep

  • Joegoslavisch, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 22-11-2001

Ingrediënten 4 personen


3 eetl. olie, 1 pakje (diepvries)boerensoepgroenten (450 gram), 1/2 gele paprika, in stukjes, 1/2 rode paprika, in stukjes, 1/2 courgette, in stukjes, 100 gram vluggort (lassie) of zilvervliesrijst, 1 1/2 liter runderbouillon (van tablet), 2 eetl. pesto (potje), 3 eetl. fijngesneden selderij, 2 eetl. gemalen pecorino kaas, zout en peper.



Snelle minestronesoep met de pittige smaak van pesto

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.In pan met dikke bodem olie verhitten. Hierin soepgroenten, paprika en courgette 5 minuten zachtjes bakken.2.Bouillon in delen toevoegen en aan de kook brengen.3.Gort of zilvervliesrijst erdoor roeren en de soep 20 minuten zachtjes laten koken. Vlak voor het serveren pesto, kaas en selderij door de soep roeren. Op smaan brengen met zout en peper.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top