1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zalmforel zoals in de Ardennen

Zalmforel zoals in de Ardennen

Door: broderieanglaise

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-11-2001

Ingrediënten


Een zalmforel per persoon, fijngesneden gerookt spek, salie, boter, pezo


Verder heb je nodig


Ruime pan of BBQ


Lekker pittig visgerechtje.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de vis schoon

Bereidingswijze

In de binnenkant van de vis stop je wat boter, pezo en enkele salieblaadjes. Omwikkel de vis met gerookt spek en bak hem.

Serveertip

Met een gekookt en dan gebakken nieuw aardappeltje en een stevig abdijbier is dit gerecht het lekkerst!



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van broderieanglaise
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top