1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Sesamringetje (warm)

Sesamringetje (warm)

Door: sasvdberk

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-11-2001

Ingrediënten


1 blikje croissantdeeg (Danerolles, 270 gr)
1/4 theelepel saffraanpoeder
mespunt zout
1 ei, losgeklopt
4 verse rundersaucijsjes, vel verwijderd
1 eetlepel sesamzaadjes



Voor 20 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Deeg met saffraan doorkneden, in vieren delen en uitrollen tot 4 plakjes van 10 x 8 cm. Worstjes op deeg leggen, deeg er stevig omrollen en randen goed aandrukken. Deeg met ei bestrijken en met sesam bestrooien.
Rolletjes in 5 plakjes snijden en op bakplaat leggen.
In oven 20-25 minuten op 200 C bakken



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top