1. Home
  2. Recepten
  3. Russische keuken
  4. Zoet russisch brood

Zoet russisch brood

  • Russisch, Brood
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-11-2001

Ingrediënten


350 gr. bloem2,5 dl. room2,5 dl. melk
140 gr suiker1 ei1 eetl. boter


Verder heb je nodig




Salamata.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de room, melk, zout en de suiker en doe daar
geleidelijk de bloem door.Breng het aan de kook.Giet een kwart
van het deeg op een bakplaat, en bak het goudbruin.

Bereidingswijze

Giet er de rest van het deeg overheen, bestrijk
de bovenkant met ei en bak tot het gaar is.

Serveertip

Warme Salamata wordt geserveerd met boter en koude met room, melk, honing en jam!Russische bakkers gebruikten Salamata voor de behandeling van lichamelijke uitputting!Prijatnovo appetita



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baboeschka


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baboeschka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top