groenten met een thais tintje

  • Thais, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 liter visbouillon, 1/4 blok santen, 300 gram sugarsnaps, 1 winterwortel, 1 grote ui, 1/2 spaanse peper, 1 schijfje gember, 1 courgette, stukjes ananas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de winterwortel en julienne. Snij de ui in grove snippers. Snij de courgette en julienne. Hak de peper en de gember ultrafijn.
Los de santen op in de visbouillon. Kook de ui bijna gaar in de visbouillon. Voeg wortelreepjes, gember, peper en sugarsnaps toe. Voeg na vijf minuten ook de courgette en de ananas toe. Laat nog 5 minuutjes koken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten