1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Thaise keuken
  5. groenten met een thais tintje

groenten met een thais tintje

  • Thais, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2001

Ingrediënten 4 personen


1/2 liter visbouillon, 1/4 blok santen, 300 gram sugarsnaps, 1 winterwortel, 1 grote ui, 1/2 spaanse peper, 1 schijfje gember, 1 courgette, stukjes ananas



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de winterwortel en julienne. Snij de ui in grove snippers. Snij de courgette en julienne. Hak de peper en de gember ultrafijn.
Los de santen op in de visbouillon. Kook de ui bijna gaar in de visbouillon. Voeg wortelreepjes, gember, peper en sugarsnaps toe. Voeg na vijf minuten ook de courgette en de ananas toe. Laat nog 5 minuutjes koken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van felicia


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van felicia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top