1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Chocolademousse met frambozen

Chocolademousse met frambozen

  • Nederlands, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2001

Ingrediënten


400 gr. frambozen

0,5 dl port

3 el suiker

2 zakjes vanille suiker

1 bk chocolademousse (kant en klaar)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de frambozen. Verwarm 200 gram frambozen zachtjes met de port, suiker en vanillesuiker tot ze zacht zijn. Wrijf de frambozen met vocht boven een kom door een zeef. Laat de frambozensaus afkoelen in een bak met koud water.

Schep de frambozensaus op 4 borden. Schep op het midden van elk bord 3 kleine bolletjes chocolademousse. Leg de rest van de frambozen rond de saus. Bestuif de randen van de borden met poedersuiker. Garneer met toefjes munt of citroenmelisse.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top