Noedels met boter

  • Oostenrijks, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-11-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gram noedels, zout, 4 eetlepels boter. vers gemalen peper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de noedels in een ruime pan met kokend water en zout ca. 12 minuten of tot de deegwaren juist gaar zijn. Wees voorzichtig dat ze niet te week worden. Laat ze uitlekken en spoel ze met kokend water om de aan elkaar klevende deeltjes los te maken en laat ze dan opnieuw uitlekken. Smelt de boter in de pan, voeg dan de noedels toe en schud de om met de boter. Kruid ze met ruim met peper en zout en serveer ze zeer heet.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten