1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kabeljauw
  5. Kabeljauw

Kabeljauw

Door: bijtanja

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-11-2001

Ingrediënten 4 personen


5 ons verse kabeljauwfilet, 1 ons ontbijtspek in kleine stukjes gesneden, 1 rode en 1 groene paprika in stukken, 1 gesnipperde ui, een half pakje camembert, 50 gram geschaafde amandelen, 1 borrelglaasje cognac, 1 deciliter witte wijn, 1 knoflookteen uit de knijper, grof zout en zwarte peper uit de molen.



....met camembert, spekjes, paprika en nog veel meer

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen

Bereidingswijze

Bedek een ingevette ovenschotel met de stukjes ontbijtspek (niet van te voren uitbakken), de helft van de paprikastukken, de gesnipperde ui , knoflook en de helft van de in plakken gesneden camembert. Leg hierop de kabeljauwfilets en dek de visjes af met de rest van de paprika en camembert. Strooi de amandelen er over en giet de cognac en de wijn erbij. Zet de schaal in de oven en laat binnen 30 minuten gaar worden.

Serveertip

Lekker met een frisse salade en gebakken aardappeltjes.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bijtanja
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top