1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Kebab
  5. Lamsvlees met fruit Kebab

Lamsvlees met fruit Kebab

  • Turks,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 14-11-2001

Ingrediënten 4 personen


750 g lamsvlees, bijvoorbeeld lamsschouder - 4 bananen - 1 blik ananasblokjes - 1 kopje ananassap (uit het blik met blokjes bijvoorbeeld) - 3 eetlepels ketjap - 1 uitgeperst teentje knoflook - 4 blaadjes verkruimelde kruizemunt - zout, peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereidingstijd:ca. 20 min./Marinade 2 uur

Bereidingswijze

Laat het vlees door uw slager in mooie dobbelstenen snijden en marineer die tenminste 2 uur lang in een sausje dat u maakt van ananassap, ketjap, knoflook, kruizemunt, zout en peper. Schep de vleesblokjes uit de marinade en bewaar deze laatste. Rijg nu op metalen goed ingevette pennen om beurten een stuk vlees, stukje banaan, stukje ananas enzovoorts. Rooster de pennen gedurende 10 - 15 minuten onder regelmatig keren en penseel er af en toe wat marinade over heen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de.bananenboot.van.casya


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de.bananenboot.van.casya
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top