1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Garnalen
  6. indische cocktail van garnalen

indische cocktail van garnalen

  • Indonesisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-11-2001

Ingrediënten 4 personen


200 gram garnalen - 1,5 banaan - 2 gembernootjes - 1 krop sla - 1 citroen


Verder heb je nodig


Coktailglazen


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

(Indische Cocktailsaus) :
1 dl mayonaise - 1,5 dl slagroom - 4 gembernootjes - 1 sjalotje - 0,5 citroen - cognac - whisky - kerrie - zout,peper


Maak de sla schoon en droog. Maak de garnalen schoon. Schil de bananen en snij ze in plakjes. Snij de citroen in partjes.

Bereidingswijze

Leg in elk cocktailglas een slablaadje, leg er wat garnalen en plakjes banaan op en schep er een paar eetlepels cocktailsaus over. Halveer de gembernootjes en leg op elke cocktail een halve gembernoot.

Serveertip

Zet partjes citroen op de rand van het glas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de.bananenboot.van.casya


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de.bananenboot.van.casya
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top