1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Mexicaanse Varkensoesters

Mexicaanse Varkensoesters

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-11-2001

Ingrediënten 4 personen


4 varkensoesters - zout, peper - 90 gram boter - 2 bananen - 4 plakken gekookte ham -
4 tomaten - 4 schijven ananas - foelie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bestrooi de oesters met peper, zout en wat gemalen foelie.

Bereidingswijze

Bestrooi de oesters met peper, zout en wat gemalen foelie.
Smelt 50 gram boter in een pan en als ze heet is sauteer dan de oesters snel aan alle kanten bruin,
zet het vuur lager en laat nog 15 minuten zachtjes sauteren.
Smelt ondertussen de rest van de boter in een andere pan.
sauteer hierin de schijven ananas en vervolgens de gepelde en in tweeen gesneden bananen.
Haal de oesters uit de pan, leg ze op een verwarmde dienschaal en
leg de plakken ham even in de boter van het vlees om te warmen.
Leg dan een stuk ham op een oester, daarop een schijf ananas en er bovenop de halve banaan.

Serveertip

Serveer er gekookte rijst bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de.bananenboot.van.casya


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van de.bananenboot.van.casya
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top