1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aardappels gebakken in whiskey

Aardappels gebakken in whiskey

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-11-2001

Ingrediënten


Aardappels, zout, peper, whiskey.


Verder heb je nodig


Koekepan, ketel, spatel


Studentengerecht.
Wel drank, maar geen of weinig kruiden :-)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de aardappels tot ze bijna gaar zijn, al dan niet met schil. (Aardappels met schil zijn verassend lekker. Snij ze dan wel eerst door.)

Bereidingswijze

Doe de aardappels in de koekepan, voeg naar smaak kruiden (voor zover beschikbaar) toe,
bak 1-2 minuten en voeg een scheut goedkope whiskey toe.
Bak tot je geen alcohol meer ruiken kan, de aardappels af en toe omdraaiend.

Serveertip

Met vlees, saus en groente.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gaollenaer


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gaollenaer
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top