1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: lilian_kookt

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-11-2001

Ingrediënten 4 personen


2 eiwitten,* 80 g suiker,* 200 ml rode bessensap



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de eiwitten in een roestvrijstalen kom of in een ovenvaste schaal.Voeg de suiker en het bessesap toe en zet de kom of schaal in een pan met zacht kokend water(au bain marie verwarmen).Klop alles tot een stijf schuim en spatel dit net zolang tot het schuim gaat "puffen".Dat is al na ca. 8 min.Schep de Haagse Bluf in 4 dessertschaaltjes en laat het koud worden.

Serveertip

Slagroom en/of ijswafels.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lilian_kookt
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top