Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: lilian_kookt

  • Nederlands Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-11-2001

Ingrediënten 4 personen


2 eiwitten,* 80 g suiker,* 200 ml rode bessensap



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de eiwitten in een roestvrijstalen kom of in een ovenvaste schaal.Voeg de suiker en het bessesap toe en zet de kom of schaal in een pan met zacht kokend water(au bain marie verwarmen).Klop alles tot een stijf schuim en spatel dit net zolang tot het schuim gaat "puffen".Dat is al na ca. 8 min.Schep de Haagse Bluf in 4 dessertschaaltjes en laat het koud worden.

Serveertip

Slagroom en/of ijswafels.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lilian_kookt
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top