1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Lamsschenkel met chorizo en aardappelen

Lamsschenkel met chorizo en aardappelen

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-11-2001

Ingrediënten


4 lamsschenkels
1 chorizoworstje
1 ui
1 teen knoflook
10 lekkere, stevige aardappelen
1 tak rozemarijn
1 theelepel Spaans paprikapoeder
olijfolie
groene olijven



Lekker alles in een pan

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de lamsschenkels zachtjes in wat olie bruin. Blus de pan met wat water, en zet schenkels en vocht even apart weg. Snijd de ui, de knoflook, gewassen aardappels en de chorizoworst.
Zet dit alles zachtjes in wat olie aan. Voeg de lamsschenkel en het vocht toe en laat dit met de rozemarijn en het paprikapoeder minstens anderhalf uur heel zacht pruttelen.
Proef, voeg eventueel zout en peper en de groene olijven toe.

Serveertip

Serveer met lekker stevig brood en dito wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top