1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Wilde duif met rode port

Wilde duif met rode port

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-11-2001

Ingrediënten 4 personen


4 wilde duiven
*4 el rode port
*100 gr. boter of margarine
*zout en peper


Verder heb je nodig


Braadpan


Een niet echt gebruikelijk vogelsoort dat in Nederland word genuttigd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de duiven met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad de duiven, gedurende ongeveer 30 minuten. Voeg de port toe bij het braden, keer de duiven regelmatig en bedruip ze met het braadvocht.Tip: Vervang port door sherry en gebruik wildkruiden.


Serveertip

Gebraden duif met doperwten, komkommersla en een aardappelterrine



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacoliengarde


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jacoliengarde
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top