1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. montignac pruimenbrood

montignac pruimenbrood

  • Montignac, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-2001

Ingrediënten


- 2 ons gedroogde pruimen, - 3,5 dl hete groene thee, - pond grof volkoren tarwemeel, - 15 gr bakpoeder, - 75 gr fructose, - 10 gr zout, - 1 theelepel kaneel


Verder heb je nodig


Kom en cakeblik


Eens iets anders dan die eeuwige jam en niks kneden!!!! alleen maar roeren!!!!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pruimen in hete thee weken tot het afgekoeld is, oven voorverwarmen op 160 graden. Bakblik inspuiten met vetvrije spray( ik leg er zo'n no-stick vel in).

Bereidingswijze

Alles gewoon met een vork door elkaar roeren. Als het te stijf wordt iets magere melk of karnemelk erbij doen. Dan in het bakblik doen en 1 1/4 uur in de oven. Op een rooster af laten koelen. In aluminiumfolie inpakken en een dag laten rusten( staat in recept maar ik lust hem meteen!!)

Serveertip

Met suikervrije stroop



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van obsessie


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van obsessie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top