1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde tomaat
  5. gevulde tomaat

gevulde tomaat

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-2001

Ingrediënten 1 personen


2 tomaten,1 groot ei,1 flinke el. garnalen,peterselie,zout/peper,1 tl. water,klontje boter.


Verder heb je nodig


Koekenpan


Een lekker bijgerecht bij lunch,brunch of koud buffet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hol de tomaat uit en laat hem uitlekken,knip de peterselie (zonder steeltjes) fijn,roer het ei los met ca. 1 tl water en voeg daaraan zout,(gemalen)peper en peterselie toe.

Bereidingswijze

Smelt het klontje boter in de koekenpan,voeg het eimengsel toe en roer dit even om.Voeg de garnalen toe en schep nog enkele keren alles goed dooreen.LET OP:HET EIMENGSEL MOET SMEUIG EN GLANZEND BLIJVEN !

Serveertip

Server met dunne sneetjes geroosterd casinobrood enroomboter.
Deze gevulde tomaten staan ook erg feestelijk bij een koud buffet.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fransbrouwers


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fransbrouwers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top