Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. haagse bluf

haagse bluf

Door: kuyerelfrink

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-11-2001

Ingrediënten 2 personen


Eiwitten-rode bessensap-suiker-lange vingers


Verder heb je nodig


Mixer


Een heerlijk luchtig toetje

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop in een hoge beslagkom 2 eiwitten met 1.1/2dl.rode bessensap en 150 gr. suiker minstens 5min. met de Mixer heel stijf.
blijf kloppen tot de suiker is opgelost.
verdeel de bluf direkt over in coupes of grote wijnglazen.
garneer de haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse munt.
ook erg lekker met verse aardbeien.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top